Sós, ecetes vízbe keverjük a nyers, felvert tojásokat és megf?zzük.
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd megszórjuk a paprikával, sóval, köménymagporral, és hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a fokhagymát és a petrezselymet. Amint elf?t
A zsemlekockákat megpirítjuk a vajon, ráöntjük a tojásokat és tárkonnyal díszítjük.
Megf?zzük a kelbimbókat, és megpirítjuk a vajon, borsozzuk, sózzuk. Tepsibe tesszük a f?tt kelbimbót, ráöntjük a tojásokat és a mártást. Kevés olvasztott vajas reszelt sa
A húsból 10 db pogácsát készítünk. Hagymát, gombát felkockázzuk, majd rántást készítünk lisztb?l, vajból ezt felöntjük a fele tejszínnel, tejjel és beleöntjük a pirított
Vajban pirítjuk a feldarabolt spárgát, f?szerezzük, majd megtöltjük vele a tésztából készült kosarakat. A töltelék tetejére kerülnek a tojások, és a mártás.
A tésztából 10 db apró kosarat formálunk és megsütjük. A húst, zöldségeket feltesszük f?ni, ha kész összedaraboljuk, f?szerezzük és hozzáadjuk a vajat.
Ezzel megtöltjük
A rizst pirítsuk meg vajban, miután felöntöttük egy kevés vízzel, f?zzük puhára. A májat és a gombát szeleteljük fel és szintén pirítsuk meg. Ezt adjuk hozzá a f?tt rizsh
Ugrás a lap tetejére >>