Készítsük el a parazsat a grillsütőben. A céklák szárát és gyökerét dobjuk el, majd mossuk meg a céklákat, töröljük szárazra, és kenjük be olívaolajjal. 1-1,5 óráig zárt
A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd egyik felükre rendezzük rá a kecskesajtból vágott vékony szeleteket. Tegyünk minden szeletre egy-egy szelet fügét, majd kínáljuk. Ig
Kezdjük el főzni a vizet és adjuk hozzá az ecetet. Ha felforrt vegyük le takarékra és közelről üssük bele a tojásokat. Fedjük le és pároljuk 5-6 percen át. Akkor vegyük k
A vaj felén futtassuk meg a lisztet, majd adjuk hozzá a tejet és 10 percig takarékon főzzük, közben kevergessük. Ezután dolgozzuk hozzá a maradék vajat, néhány csepp citr
Forraljuk fel az ecetes vizet. Tojásokat merőkanát segítségével csúsztassuk a vízbe. Főzzük őket 3-4 percig, egyszer fordítsuk meg. Vegyük ki, hagyjuk kihűlni, majd vágju
Forraljunk vizet és ezzel öntsük fel a tört búzát (bulgurt) körülbelül 2 centiméterig. 20 perig hagyjuk benne. Ezalatt grillezzük a sárga paprikát kormosra. Zacskóba hely
A gombákat megtisztítjuk, majd sóval ízesített vízben 2 percig forraljuk. Leszűrjük, kivágjuk a szárát, majd apróra vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, és a keveréket a gom
A zsemléket felvágjuk, tejben megáztatjuk, majd kinyomjuk. Megsózzuk majd lisztben és tojásban megforgatva forró olajban pirosra sütjük. Ha kész, leszárítás után melegen
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom