Pirítsuk meg a sonkát. A hagymát vágjuk karikára, és pirítsuk meg a sonkával együtt. Paradicsomok közepét vágjuk ki. Vágjuk szeletekre és főzzük a sonkáv
A dinnye tetejét levágjuk, húsát kikanalazzuk, felkockázzuk, majd visszatesszük. Feltöltjük a pezsgővel, majd tálalásig hűtőbe tesszük. Végül jégkockaág
Egy serpenyőben némi olajon pirítsuk meg a hagymákat, majd szórjuk bele a rizst, és kis idő múlva öntsük fel a borral. Addig főzzük így, amíg a nedvességet
Egy serpenyőben némi olajon pirítsuk meg a hagymákat, majd szórjuk bele a rizst, és kis idő múlva öntsük fel a borral. Addig főzzük így, amíg a nedvességet
A rumba áztasd be a mazsolát.A rizs öblítés után szórd a forralt tejbe.Cukorral ízesítsd, majd lassú tűzön, kevergetve főzd puhára.Fedő alatt,saját gőzé
Először vajban pirítjuk a rizst, majd felöntjük vízzel. Addig főzzük, amíg majdnem elforrja a levét, ezután hozzáadjuk a sajtot, tojás sárgákat, a masszát
Két evőkanál olajon 2 perc alatt futtassuk meg a rizst, majd öntsük fel vízzel, helyezzünk rá fedőt és takarékon pároljuk 12 percig. Közben sóval és borssa
A sajtot összetörjük, majd sózzuk, hozzákeverjük a felaprózott hagymát. A keverékből kis golyókat csinálunk, megforgatjuk a dióban, majd ízlésese tálaljuk
Ugrás a lap tetejére >>