A szardellafiléket és a fokhagymát együtt alaposan összetörjük. Hozzá adagoljuk az olajat, a citromlevet, a majonézt, a tejszínt és alaposan összeforgatjuk. B
A camambert-korongokba 12-12 lyukat vájunk, majd 6-6 fokhagymaszeletet és fűszerkeverék-adagot dugunk. Olajos alufóliadarabokba tesszük őket, majd meglocsoljuk ők
Zúzzuk össze az olajbpgyót, a tonhalat, a kapribogyót, a tojások sárgáját. Ezután az egészet keverjük össze a mustárral, olívaolajjal, konyakkal, citromlév
A hagymát felaprítjuk, majd vajon megpároljuk. Rátesszük az apróra feldarabolt húst, majd megfűszerezzük, és félpuhára sütjük.
A tésztát kinyújtjuk, maj
A pulyka bőrét leszedjük, 4 szelet húst levágunk, és kiveregetjük, a többit a borjúhússal együtt finomra daráljuk. Összedolgozzuk a tejszínnel, liszttel, to
A húst felszeleteljük, majd forró olajban megsütjük. Amikor kihűlt, finomra daráljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, sót, borsot és petrezselyemzöldet, és habosra ke
Felezzük meg a bagelt. Kenjük meg a felek tetejét krémsajttal, tegyük rá a pulykát, a camembert sajtot, a vörösáfonya-szószt és a borsócsírát. Sózzuk, bor
A krumplikat héjukban megfőzzük, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A sajtot, sonkát, szalámit, az összes zöldséget és az olívabogyókat is szeletekre vágj
Ugrás a lap tetejére >>