A felvert tojásokat összekeverjük a tejszínnel és a sóval. Zsírozott palacsintasütőben készre sütjük. Figyeljünk arra, hogy a lepény szép, kerek formájú maradjon, miután
A tojásokat tegyük egy tálba, adjuk hozzá a tejszínt, és verjük fel. A vajat forrósítsuk fel egy serpenyőben, öntsük bele a tojást, és süssük meg.
A gombát zsírban pirítsuk meg, szórjuk meg sóval, borssal és petrezselyemmel. A tojásokat verjük fel, és öntsük a gombára, majd süssük meg.
A darabolt burgonyát zsírban arany barnára sütjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, szalonnát, és megfűszerezzük. Összekeverjük a tejszínnel, felvert tojásokkal, és
A paradicsomokat leforrázzuk, így könnyebben eltávolíthatjuk a bőrét, majd felaprítjuk. Vajban pirítjuk meg a hagymát, paradicsomot, fűszerezzük, és összekeverjük a felve
A gombát beáztatjuk, majd apróra vágjuk. A bambuszt és a póréhagymát felaprítjuk. A rákokat kibontjuk a páncéljából, a húst szétmorzsoljuk, és szakéval ízesítjük. A tojás
A paprikát, 2 fej hagymát, gombát, paradicsomot feldaraboljuk, és a fele zsírban megpirítjuk, és megfűszerezzük. A felvert tojásokat, tejszínt összekeverjük, és megsütjük
Verjük fel a tojásokat a tejszínnel, ízesítsük sóval, borssal és Worcestershire-szósszal.
Olvasszunk fel 1 ek. vajat, öntsük bele a tojásos keverék negyedét, és süssük m
Ugrás a lap tetejére >>