A feldarabolt hagymát, májat a zsír felén pirítjuk. A mártást összekeverjük a habart tojással, fűszerezzük, majd ráöntjük a májat.
Vegyünk 4 darab porcelán tálkát és mindegyikben olvasszunk meg egy-egy diónyi vajat. Ezután üssünk bele 2 tojást és süssük egy percig, majd adjuk hozzá a te
A tojásokat vajjal bélelt tepsiben megsütjük, erre ráöntjük a zsírban pirított májat, gombát, és a vajban pirított borsót. Leöntjük a mártással.
Vajjal bélelt tepsiben megsütjük a tojásokat és megsózzuk, ráöntjük a mártást és hozzáadjuk a vajjal pirított petrezselymet és a spárgafejeket.
Lásd a tálon sült tojás virslivel receptnél, kivéve, hogy itt húsnak vesét használunk, és vörös boros mártással öntjük le.
A virsliket ketté vágjuk és zsírban megsütjük, majd vajjal bélelt tepsibe helyezzük, ráöntjük a tojásokat, fűszerezzük, és miután megsült leöntjük a m
A vajból, lisztből és tejfölből besamel mártást csinálunk, majd sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a felaprózott petrezselymet és a paradicsompürét. A tojáso
5 db tűzálló tojásos csészét nyers vajjal kikenünk, az aljára kevés tejszínt öntünk. Mindegyikbe 2 tojást ütünk, megsózzuk és a maradék tejszínt ráön
Ugrás a lap tetejére >>