A póréhagymát és a kolbászt pároljuk meg az olajon, amíg a hagyma megpuhul. Mérsékeljük a t?z h?fokát. A tojásokat üssük tálba, sózzuk, borsozzuk. Öntsük bele a serpeny?b
A süt?t melegítsük el? 200 fokra. Olajjal kenjünk ki 8 db, 125 ml-es muffincsészét. A tojásokat verjük fel a tejjel, keverjük bele a kukoricát, a snidlinget és a sajtot.
Vágjuk apróra a hagymát és pirítsuk üvegesre. Alaposan felkeverjük a tojást, majd adagoljuk hozzá a babot, hagymát, a köményt és a bazsalikomot. Ízlés szerint sóval és bo
A fele vajon pirított felkockázott májból, hagymából, f?szerekb?l, mártásból tölteléket készítünk. Ha kész a lepény, félbehajtjuk és megtöltjük.
B? olajban egyenként megsütjük a tojásokat, és tányérra tesszük. Az olajból egy keveset kiöntünk, és a maradékban megsütjük a kolbászokat. Lehúzzuk a b?rét, és a tojások
A bagettet 12 kis karikába vágjuk, majd ezeket megpirítjuk. Egy edényben forró vízben f?zzük 4 percig a tojásokat, majd hideg vízben h?tsük ki ?ket. Az olívabogyót, az ol
A tojásokat f?zzük meg keményre, hámozzuk meg, és vágjuk hosszában félbe. A sárgájukat keverjük habosra a vajjal, a szardellapasztával, a mustárral, az ?rölt fekete borss
A kenyérbelet felkockázzuk, zsíron megpirítjuk, megf?szerezzük, és összekeverjük a felvert tojásokkal, tejszínnel, végül lepényt sütünk bel?le.
Ugrás a lap tetejére >>