Először is kenjünk ki vajjal 4 süteményformát, majd tegyünk bele 2 evőkanál tejszínt. Ezután kanalazzuk rá a tejfölt és erre üssük rá a tojásokat. Fűszerezzük szerecsendi
Főzzük a tojásokat keményre, szeleteljük fel. Turbolya leveleit szedjük le. Áztassuk a zselatint hideg vízbe 10 percig. Erőlevest szűrjük le, tegyük egy lábasba, adjunk h
A főtt tojásokat felkockázzuk. Rántást készítünk lisztből, vajból, tejből, tojás sárgákból, és összekeverjük a tojásokkal, majd megfűszerezzük. Kb. 1 órára a hűtőbe tessz
Bográcsban felaprított sonkát olvasztunk. Vágunk bele sok hagymát, ráütjük a tojásokat, elkeverjük és megsütjük. Kenyérrel kínáljuk.
A vajból lisztből és tejből besamel mártást készítünk, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat és a szerecsendiót. Ezután keverjük bele a felaprózott sonkát és a parmezánt, maj
1 evőkanál olajon süssük 1 percig s tortillákat. A maradék olajat öntsük a serpenyőbe, üssük bele a tojásokat és süssük meg. A tortillákat kenjük meg az előfőzött, összet
Tojásokat jó vastagon körbetapasztjuk agyaggal és berakjuk őket a parázsba. Leütjük róla a vörösre égett agyagot, megpucoljuk, megsózzuk és kenyérrel tálaljuk.
A tojások tetejét levágjuk, eltávolítjuk a sárgájukat, és megtöltjük ( a töltelék készítését, lásd a kaszinó tojás receptjénél). A kinyújtott tésztából 10 négyzetlapot vá
Ugrás a lap tetejére >>