Pucoljuk meg a fokhagymát, majd törjük össze fokhagymanyomóval. Keverjük el egy tálban a tojássárgájával, a mustárral, a sóval és a borssal. Az olajat folya
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A hagymát és az almát vágjuk össze, és pároljuk meg. Sóval, szerecsendióval ízesítsük. A libamájat süssük meg, vágj
A babot engedjük fel, majd csöpögtessük le. Süssük meg egy lábosban olaj nélkül a bacont, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, majd tegyük bele a kolbászt
A babot engedjük fel, majd csöpögtessük le. Süssük meg egy lábosban olaj nélkül a bacont, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, majd tegyük bele a kolbászt
Egy sütőpapírt beolajazunk, majd meghintjük a sóval és a borssal. Erre tesszük a felszeletelt marhahúst, majd befedjük egy szintén beolajozott sütőpapírral.
A mazsolát áztassuk be vízbe, majd szűrjük le, és vágjuk apróra a hagymával. Adjuk hozzá a húst, a joghurtot, a fenyőmagot, és fűszerezzük. A sütőt meleg
A hagymát vágjuk apróra, a metélőhagymát és a koriandert aprítsuk fel. Az olajat hevítsük fel egy lábosban, és pároljuk meg benne a hagymát. Adjuk hozzá a
A csomagoláson leírtak szerint süssük meg a ciabattát. Ha megsült hagyjuk hűlni, majd vágjuk először ketté, majd hosszában félbe a két darabot. Egy bordás
Ugrás a lap tetejére >>