Válasszuk le a húst a csontról, majd vágjuk apró kockára. Az ananászt pucoljuk meg, és vágjuk darabokra, majd helyezzük a darabokat a szárnyasba. Adjuk hozzá a majonézt,
A bélszínt finomra daráljuk, majd összekeverjük a felaprított hagymával, fokhagymával, mustárral, ketchuppal, pirospaprikával, sóval, borssal és Worcester-szósszal.
Hide
A 4 dkg kapribogyót lereszeljük a heringgel és a petrezselyemmel együtt, egy másik tálban pedig a paradicsomot és a hagymát. A húst felaprózzuk, majd az összes hozzávalót
Vágjuk fel a húst szeletekre.
Öntet:
Keverjük össze a paprikapürét a cukorral és a citromlével, majd állandó kevergetés mellett adjuk hozzá az olajat és a halszószt. Í
A felkockázott bárányt pirítsuk meg az olívaolajon, majd daráljuk le a kolbászhússal.
Az összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát 10 perc alatt futtassuk meg az o
Vágjuk fel finomra a hagymát és a fokhagymát. Serpenyőben hevítsük fel az olajat, süssük ropogósra a darált húst. Adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát, és süssük tovább pár
A húsokat, a hagymát és a petrezselymet pároljuk meg, majd tegyük hozzá a leveskockát, a bort, a bacont, a rizst. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük puhára.
A szőlőleveleket
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. A hagymát és az almát vágjuk össze, és pároljuk meg. Sóval, szerecsendióval ízesítsük. A hurka bőrét húzzuk le, és keverjük össze a hagy
Ugrás a lap tetejére >>