Törl?papír segítségével itassuk szárazra a szárnyakat. A sót, a csiliport és a lisztet keverjük össze. Öntsük egy nagyobb m?anyagzacskóba. A szárnyakat rakjuk bele és jól
A húst feldaraboljuk, és megsütjük. Megf?szerezzük, ráhintjük a pirospaprikát, és kevés vizet adunk hozzá. Beletesszük a káposztát, és annyi vizet öntünk hozzá, amennyi e
A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük és kenjük be vele a csirkét. Tegyük h?tött helyre fél napig, hogy alaposan átigya a pác.
S alakban f?zzük fel minden nyársra két
Thai pác elkészítése:
A hozzávalókat rakjuk egy nagy tálba és botmixerrel alaposan keverjük össze. Ezzel a páccal bármilyen húst bekenhetünk, majd 1-2 órán át állni hagy
A csirkehúst daraboljuk fel, adjuk hozzá a sárgarépát, a szójacsírát, a szójababot, a tojást. Ízestísük sóval, borssal. Keverjük bele a rizstésztát, a felaprított petrezs
A Májat dobjuk pár percre forró vyzbe, majd vágjuk apróra. Ízesítsük fokhagymával, petrezselyemmel, pirospaprikával és köménnyel. Olajon pirítsuk meg a keveréket, és form
Egy tepsibem pirítsuk aranybarnára a mandulákat.
Süssük üvegesre a hagymát, adjuk hozzá a sót és a f?szereket, majd a darált húst, a paradicsomot, a mazsolát, a petrezse
A csirkemellkockákat keverjük össze a mártással, borssal és a zöldbabbal. A tésztát nyújtsuk ki, szaggassunk bel?le korongokat, tegyünk a közepükeb egy-egy kanál töltelék
Ugrás a lap tetejére >>