Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kanalazzuk ki a belsejüket, sózzuk meg, és fordítsuk lefelé, hogy kicsöpögjön. A húsuk
Készítsünk tésztát a lisztből, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába,
A felhevített vajon pirítsuk meg a hússzeletek mindkét oldalát 4 perc alatt. Ezután öntsük ki a zaftját és ugyanebben a serpenyőben hevítsük fel a calvadost,
A spárgát tegyük 4 percre forrásban lévő vízbe. Robotgépben keverjük darabokra a spárgát, a parmezánt, a fenyőmagot és a olajat. Sózzuk, borsozzuk. A sonka
A kukoricadarát pároljuk 5 percen keresztül sós vízben, majd szűrjük le. Terítsük szét és pohárral képezzünk belőle 16 tallért. Ugyanilyen alakzatot vágj
A gesztenyét sós-szegfűszeges vízben megfőzzük, majd leszedjük hártyáját. A feltekert szalonnákat nyársra húzzuk, közéjük teszünk 2-2 gesztenyét és baz
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom