Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kanalazzuk ki a belsejüket, sózzuk meg, és fordítsuk lefelé, hogy kicsöpögjön. A húsukat vágjuk kockár
Készítsünk tésztát a lisztb?l, 8 ek. vajból, 1 tojásból, fél tk. sóból, és adjunk hozzá annyi vizet, hogy a tészta összeálljon. Csomagoljuk alufóliába, és tegyük a h?t?be
A felhevített vajon pirítsuk meg a hússzeletek mindkét oldalát 4 perc alatt. Ezután öntsük ki a zaftját és ugyanebben a serpeny?ben hevítsük fel a calvadost, mad 1-2 perc
A spárgát tegyük 4 percre forrásban lév? vízbe. Robotgépben keverjük darabokra a spárgát, a parmezánt, a feny?magot és a olajat. Sózzuk, borsozzuk. A sonkaszeletelket ken
A kukoricadarát pároljuk 5 percen keresztül sós vízben, majd sz?rjük le. Terítsük szét és pohárral képezzünk bel?le 16 tallért. Ugyanilyen alakzatot vágjunk a sajtból és
A gesztenyét sós-szegf?szeges vízben megf?zzük, majd leszedjük hártyáját. A feltekert szalonnákat nyársra húzzuk, közéjük teszünk 2-2 gesztenyét és bazsalikomot, majd kés
Az endíviát folyó víz alatt öblítsük át, hosszában szeljük félbe, szabadítsuk meg a torzsájától és facsarjuk rá a citrom levét, valamint szórjuk meg sóval.
Az összevágot
A marhahúst vágjuk csíkokra, kenjük meg krémsajttal, és tekerjük fel.
El?készület: 5 perc.
Ugrás a lap tetejére >>