A tésztát sós vízben kif?zzük. A mogyoróhagymát és a kínai metél?hagymát finomra vágjuk. A gyömbért lereszeljük, a mogyorót felaprítjuk. Ezeket mind beledolgozzuk a húsba
Kockázzuk fel a sertéshúst, majd jól dolgozzuk össze a tojással, a kolbásszal, a zsemlemorzsával és az apróra vágott petrezselyemmel. F?szerezzük reszelt szerecsendióval,
A kacsamellr?l vegyük le a b?rt, majd vágjuk kockára a húst. Tegyük bele a fehérborba, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a zöld f?szereket, és a babérlevelet. Pácoljuk 12
A kacsamellr?l vegyük le a b?rt, majd vágjuk kockára a húst. Tegyük bele a fehérborba, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a zöld f?szereket, és a babérlevelet. Pácoljuk 12
A húst 16 szeletere vágjuk. A rozmaringot megmossuk és a leveleit finomra vágjuk. Pácolt készítünk az olajból, a rozmaringgal, a citromlével, a citromhéjjal és majoránná
A párizsit felszeleteljük, majd forró olajban megpirítjuk, így kosár alakúra formálódnak. Eközben egy tálban összekeverjük a tojássárgájákat, a tejfölt, a paradicsompürét
Habosra forrósítsuk fel a vajat egy serpeny?ben. 3-4 perc alatt ebben a vajban süssük jól át a májat közepes h?fokon. Adjuk hozzá a konyakot és a májat hagyjuk benne pár
A sonkát egészben egy lábosba tesszük, hozzáadjuk a f?szereket, majd meglocsoljuk a borral. Felengedjük vízzel és készre f?zzük, majd a levében hagyjuk kih?lni. Eközben a
Ugrás a lap tetejére >>