A hús mindkét oldalát átsütjük, majd egy edénybe tesszük a répával, a hagymával és a mazsolával.
Alaposan dolgozzuk össze a vizet az ecettel, a mézzel, a sóval, a mustárral, a szegf?szeggel és a fokhagymás borssal, majd ezt a mártást kanalazzuk a húsra. Helyezünk rá fed?t és takarékon pároljuk 6-8 óráig. Ezután emeljük ki a húst, majd szeljük fel. A zöldségeket sz?rjük le, a visszamaradt mártást pedig dolgozzuk össze a tört süteménnyel és hevítsük egy negyed óráig. Tálaláskor a hús és a zöldségek mellé kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom