A grillsütő melegítsük elő. Kenjük meg olajjal a padlizsánszeleteket. Sózzuk- borsozzuk és rakjuk egy tepsibe. 4-5 percig, vagy amíg meg nem puhul és aranysárga nem lesz grillezzük mind a két oldalát. 190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Pár kanálnyi passatát terítsünk szét egy nagy tepsi alján. Néhány grillezett padlizsánszeletet tegyünk rá és a parmezán egy részével szórjuk meg. Újabb réteg padlizsánt, passatát és parmezánt terítsünk rá addig, amíg el nem fogy. Alaposan szórjuk meg a legfelső réteget parmezánnal. 20-25 percig süssük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom