A mazsolát vízbe áztatjuk, hozzáadunk egy kevés vajat és egy csipet sót, felforraljuk, majd még 20 percig főzzük. Ezután még lefedve 20 percig állni hagyjuk.
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral és a Rama margarinnal. Óvatosan keverjük hozzá még a tejet, a sütőport, a lisztet és a toj
A lisztet tedd hozzá a sütőporhoz. Ujjaddal fújj egy lyukat a közepébe, és öntsd bele a felvert tojást, a szedret és az almalevet.
keverd össze, és kanalazd
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A joghurtot keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és az olajat. Forgassuk bele az almát. Öntsük a tész
A tojást a cukorral és a vaníliás cukorral habora keverjük. Beletesszük a Rama margarint, a rumot és a sót. A sütőport belekeverjük a lisztbe, majd a masszába
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Vajazzunk ki 4 250 ml-es csészét, majd tegyük a sütőlemezre. Keverjük össze az almát, a vizet és a finomcukrot egy serpeny
2 tojás fehérjét 2 ek cukorral keményre verek. Belereszelek 3 szép nagy hámozott almát. Hozzáadok kb. fél ek reszelt fahéjat. Beleszitálok annyi lisztet, hogy
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom