A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy 25 cm átmérőjű koszorúformát, vagy egy 3 literes gyümölcstortás tepsit. Addig verjük a cukrot, a krémsajtot és a Rama marg
Az almákat meghámozzuk, magházát kivágjuk, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a cukor felét és a citromhéjat, majd sűrűre főzzük.
A többi hozzávalóból, annyi tejföllel, hogy
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 75 g cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és a felszeletelt vajat. Lágy tésztává dolgozzuk össze és fél órán át
A liszthez adjuk a tejfölt, a tojást és a rumot, majd annyi langyos sós vizet öntünk hozzá, hogy rétestészta állaga legyen. Kinyújtjuk, a közepére tesszük a hájat, majd m
Keverjük ki a vajat a cukorral, adjuk hozzá a tojást, a tojássárgákat és a lisztet. Fedjük le, és tegyük 1 éjszakára a hűtőbe. Másnap tegyük sütőformába, kenjük meg tojás
Az almát pucoljuk meg, magozzuk ki és vágjuk kockákra.
Egy tortaformát vajazzunk ki és béleljünk ki a héjától megszabadított szendvicskenyerekkel.
Az almát dolgozzuk ös
Az almákat felszeleteljük, majd egy jénaiba tesszük, és hozzákeverjük a cukrot, a vajat, a narancshéjat,- és levet. Az egészet kb. 40 percre sütőbe toljuk. Eközben a tész
A mazsolát keverjük össze a rummal, és fél órát hagyjuk állni. A vajat vágjuk kis kockákra, és hagyjuk megpuhulni. Adjuk hozzá a lisztet, a cukrot, a sót, és morzsoljuk ö
Ugrás a lap tetejére >>