A 7 tojás sárgáját és fehérjét válasszuk ketté, a sárgáját a cukorral, a kakaóval és a vízzel habosra verjük, a fehérjét pedig habbá. Ezeket óvatosan
A vajat eldolgozzuk a porcukorral, majd kanalanként elkeverjük a tejjel, valamint a kakaóval és a felvert tojásokkal. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, jó ala
A liszt egy részéhez hozzáadjuk a kakaót, a sütőport, összekeverjük, és a munkafelületre szitáljuk. A közepére egy mélyedést csinálunk, ebbe tesszük a cu
A tojássárgákkal keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott t
A tejet forraljuk fel a hosszában félbevágott vaníliarúddal, majd olvasszuk meg benne a vajat. Hagyjuk kihűlni. A lisztet keverjük össze a cukorral és a tojások
Az egész tojásokat felverjük 3 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a búzalisztet, a kukoricalisztet és a sütőport. Az egész
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. A tésztát vágjuk 4 egyforma négyzetre. Szórjuk meg őrölt mandulával és fahéjas
A tésztához keverjük ki a vajat a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojást és egy csipet sót. Szórjuk bele a lisztet, és gyúrjuk össze. Formáljunk henger alakú
Ugrás a lap tetejére >>