A vajat habosra keverjük 275 g cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a rummal és a tojásokkal, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tejet is. Alapos kev
A sütőporral elkevert lisztet szitáljuk egy jól zárható kb.3L-es edénybe, a vanillincukorral, a darával és a cukorral keverjük össze, a tojáslikőrt, a tojás
A Rama margarint kikeverjük a cukorral és a tojásokkal, majd kis adagokban belekeverjük a sütőporos lisztet. Hozzáadjuk a tejet, citromhéjat és egy kevés sót.
Először a sárga tésztát készítsük el. A tojások sárgáját egy haberővel dolgozzuk össze a porcukorral. Ha a cukor elolvadt keverjük hozzá a lisztet, a felh
A feldarabolt piskótát egy tálba tesszük, meglocsoljuk a likőrrel, majd rászórjuk a reszelt csoki felét és az eper egyharmadát. Ezután a krém hozzávalóit ö
A megtisztított gyöngytyúkra tűzdeljük a szalonna szeleteket, majd ami megmaradt, azt felcsíkozzuk, és egy jénaiba tesszük. Erre rakjuk a húst, majd leöntjük
250 g vajat felolvasztunk, majd kis pihentetés után, amikor elkezd keményedni, belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat, a sót és az esszenciát. Az
A tojásokat 4 evőkanál meleg vízzel alaposan felverjük robotgépet használva, majd hozzáadjuk a cukrot, a mézet, a lisztet és a sütőport. Az egészet alaposan
Ugrás a lap tetejére >>