A tojást szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a Rama margarinnal és a cukorral. Hozzáadjuk a lisztet és a citromhéjat, majd fél órát állni hagyjuk. Utána
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beleöntjük a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, a szegfűszeget, a fahéjat, a tojásfehérjét
Keverjük össze a cukrot, a mandulát, a vajat és a tojást, majd adjuk hozzá az 1 csésze lisztet is. Gyúrjuk össze, majd csomagoljuk fóliába, és tegyük 2 órá
A vajat habosra verjük a cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a szerecsendióval, a fahéjjal és a tojásokkal. Alaposan összekeverjük, majd beledolgozzuk a lis
A szalalkálit a rumban feloldjuk, majd elkeverjük a többi hozzávalóval. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és kifliformával kiszaggatjuk. A kis kifliket egy kik
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejszínben. Eközben a tojások fehérjét felverjük a sóval és a cukor felével. A vajhoz keverjük a tojássárgájáka
Langyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. Tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a sóval és a porcukor felével kemény habbá verjük. Vajat habosra keverj
A csokit felöntjük 0,75 deci vízzel, így megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a cukros tojássárgáját, és beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Egy kivajazott
Ugrás a lap tetejére >>