A hozzávalókból tésztát gyúrunk, lisztet szórunk a tetejére, majd 30 percig kelesztjük. Utána ujjnyira kinyújtjuk, derelyevágóval rudakat vágunk ki belőle,
A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a kockacukort, és megkelesztjük. A liszthez hozzáadjuk a burgonyát, a zsírt, a tojást, sót és
Egy tálban összekeverjük a tojások sárgáját a cukrokkal, a krumplival, a morzsával, a fahéjjal és a dióval, majd egy előkészített formába tesszük, és ké
Az élesztőt langyos tejben megkelesztjük. A burgonyát összedolgozzuk az élesztővel, liszttel, olvasztott Rama margarinnal és cukorral. Duplájára kelesztjük, ma
A krumplit megfőzzük, összetörjük, lehütjük, kis zsírt, 1 tojást, kis lisztet, tejfölt, és a felfutatott élesztőt összedolgozzuk, majd kilisztezett táblár
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd két részre osztjuk, és kinyújtjuk. Az egyik lapot tepsibe fektetjük, rákenjük a tölteléket, majd rátesszük a másik lapot
Egy tálban jól összedolgozzuk a krumlit, a tojást, a tejet, a tejfölt és a vajat. Belekeverjük a többi hozzávalót is. A sütőformát kenjük ki, majd adagoljuk
A tojások fehérjét gőz felett felverjük a cukorral, hozzáadjuk a citromlevet és a héját. Levesszük a kályháról, beleforgatjuk a burgonyát és a tojássárg
Ugrás a lap tetejére >>