Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és morzsával megszórjuk. Tejszínt kemény habbá verjük. Tojást habosra keverjük a cukorral, majd beleforgatjuk a tejs
A tejszínt felforraljuk, majd a a tűzről levéve hozzákeverjük az aprított csokoládét, a vajat és 1 teáskanál fahéjat. Az egészet addig kevergetjük, amíg a
A mazsolát egy órára a borba áztatjuk, eközben egy lábosba tesszük a pudingport, a cukrot, felöntjük a tejjel, és készre főzzük. Miután kihűlt, hozzákever
A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan összekeverjük, majd egy előkészített tepsibe töltjük, és készre sütjük. Eközben egy lábosban megfőzzük a tejet
A vajból, 16 dkg lisztből, sóból, citromléből, vajas tésztát készítünk (lásd vajas tészta receptjénél). A tésztát tepsibe fektetjük, úgy hogy oldalára
A krémet a következőképpen készítjük el: a tojásfehérjéket a cukor kétharmadával gőz felett kemény habbá verjük. A tej kétharmadát felforraljuk a vaníl
A túrót törjük össze villával, és egy kevés kefirrel keverjük krémesre. Sózzuk, porcukorral ízesítsük, és szórjuk meg finomra vágott kapor felével. A ma
A vajat habosra verjük a cukorral, a tojásokkal, majd belekeverjük a sütőporos lisztet és az egészet egynemű tésztamasszává dolgozzuk össze. Egy kivajazott, k
Ugrás a lap tetejére >>