A marcipánt és a porcukrot összegyúrjuk, majd rúddá sodorjuk és elvágjuk úgy, hogy kétharmad egyharmad részét kapjuk. A nagyobb darabot 1 cm vastagra nyújtju
A mandulát forró vízbe tesszük egy kis időre, majd hideg vízbe, ezután pedig lehúzzuk a héját. 12 órán át konyhai törlőn szárítjuk. A mandulát megőröl
Válasszuk szét a tojásokat. A sárgáját keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a citromlevet, 5 ek. olvasztott vajat, és egy csésze sütőporos lisztet. A fehérjé
Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét a cukorral, majd keverjük bele a vajat, a tojássárgákat, a kukoricakeményítőt, a feketekávét, és a tojásfehérjébő
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Keverjük ki a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá az olvasztott vajat, a bort, 2 csésze liszt
Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét a cukorral, majd keverjük bele a vajat, a tojássárgákat, a kukoricakeményítőt, a feketekávét, a kókuszreszeléket, é
Egy tálban összekeverjük a tojások fehérjét a cukor felével, majd hozzáadagoljuk a morzsát és a diót is. Az egészet egy előkészített formába töltjük, é
A tojássárgákat keverjük habosra a porcukorral, majd forgassuk bele a kemény habbá vert tojásfehérjét. Adjuk hozzá még a mogyorót és a citromhéjat. Melegít
Ugrás a lap tetejére >>