Egy tálban keverjük habosra a tojást a Rama margarinnal, a porcukorral és a darált kávéval. Hozzáadagoljuk a tejet, egy másik tálban összekeverjük a lisztet,
Egy tálban a lisztekhez keverjük a cukrot, az eszenciát és a vajat, majd az egészet eloszlatjuk kagylóformájú sütőformákban. Így előmelegített sütőben, 17
150 g vajat habosra verünk a kristálycukorral, a tojásokkal, 3 teáskanál kávéporral, a kétféle liszttel és a sütőporral, majd az így kapott egynemű masszát
Egy tálban összekeverjük a mandulát, 6 dkg cukrot, a tojások felét, az eszenciát és a lisztet. Ezután a maradék négy tojás fehérjét felverjük egy kanál po
A kávélikőrt a mikrohullámú sütőben felmelegítjük, majd belekeverjük az instant kávéport. Az így kapott keveréket és a durvára vágott áfonyát összedol
Fogunk négy desszerteskelyhet, és ezekbe elosztjuk az aprósütemény felét. Ráöntjük a kávélikőrt (vagy kávét). Ezután a mogyorókrémet összekeverjük a te
A vajat vagy Rama margarint felolvasztjuk a tésztához, és kissé hűlni hagyjuk. A lisztet a sütőporral és a porcukorral elkeverjük. Jól záródó (kb. 3 l-es) ed
A kekszet összekeverjük a cukorral, kakaóval, kávéval és rummal.
Egy alufóliát megszórunk kristálycukorral, majd a kekszes tésztát elsimítjuk rajta.
A kr�
Ugrás a lap tetejére >>