Keverjük el közepes tűzön, egy edényben a vaj felét a liszttel, a tejszínnel, a tejjel, a túróval és a lereszelt sajtokkal (4 tappistakorongot tegyünk félre).
A kristálycukrot megpirítjuk, vizet öntünk hozzá, így karamellt kapunk, majd ezt három részre osztjuk. 3/4 l tejbe tesszük az egyik rész karamellt, majd ebbe ö
Az almák magházát kivesszük, helyükre a karamellát töltjük. A cukorból és a vízből cukorszirupot főzünk, majd a pálcikára tűzött almákat belemártjuk,
A brownie fagyit addig kevergetjük, amíg megpuhul, majd egy kifolpakozott 8 decis tálba öntjük, és a tetején eloszlatjuk a reszelt csokit. Ezután a maradék helye
Egy tálban simára keverjük a cukrot, a lisztet, az eszenciát, a tojást és 3 kanál tejet. Ezután felöntjük a maradék felforralt tejjel, beleszórjuk a csokit,
15 deka cukrot két kanál vízzel karamellizálunk, közben a kalácsot felszeleteljük, majd egy kivajazott jénait kibélelünk vele. Ezután felöntjük a karamellel,
A körtéket meghámozzuk, majd lereszeljük a megmosott narancs héját, és kifacsarjuk a levet. A cukrot beleszórjuk egy akkora lábosba, amelyben elférnek egymás m
A mandulát egyenletesen szétterítjük egy sütőlapon és előmelegített sütőben 200°C-on 6-8 perc alatt megpirítjuk. A cukrot elkezdjük melegíteni a vajjal és
Ugrás a lap tetejére >>