A kenyérszeletek mindkét oldalát kenjük meg vajjal, majd helyezzük őket egy vajjal kikent hőálló tálba.
A tojást kezdjük el verni, majd dolgozzuk hozzá a va
A tésztához a vizet a zsírral felforraljuk. Hozzáadjuk a lisztet, levesszük a tűzről és simára keverjük. Ha kihűlt, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és j
A vajat a vízzel, liszttel és sóval sűrűre főzzük. Utána hozzákeverjük a tojásokat. A masszából gombócokat formálunk és forró sütőbe teszük. A hőmér
A zsírt a vízzel felforraljuk. Belekeverjük a lisztet. Ez sűrű, teljesen egybeálló massza lesz. A tűzről levéve, egyenként belekeverjük a tojásokat. Jól eld
A vizet a zsírral összeforraljuk, majd beletesszük a lisztet, és addig főzzük, amíg a lábostól el nem válik. Ha kicsit kihűlt, egyenként belekeverjük a tojá
Egy nagyobb lábasban a zsírt és a forró vizet összekeverjük és felforraljuk, majd hozzáadjuk a 20 dkg lisztet és pár percig kevergetjük. Miután levettük a t
A vizet egy teflonedényben felforraljuk, majd belekeverjük a Ramát. Amikor forr, folytonos keveréssel beleszórjuk a lisztet, majd 3 percig kevergetve főzzük. Után
A rizst 2,5 deci vízben megfőzzük, majd felöntjük a tejjel, és még 30 percet pároljuk. Cukrozzuk ízlés szerint, majd a kardamommal és a sáfránnyal ízesítj
Ugrás a lap tetejére >>