A vizet felforraljuk, megsózzuk, majd a hajdina lisztre öntjük. Az élesztőt langyos, cukros tejben megkelesztjük. Amikor a hajdina liszt megdagadt, belekeverjük a
Tedd dagasztógépbe a hozzávalókat és dagaszd kemény tésztává 15-20 perc alatt. Keleszd a kétszeresére letakarva.
Nyújts hüvelykujj vastagságúra a megkelt
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a lisztet, a vajat és az eszenciát, néhány csepp színezéket csepegtetünk bele, majd az egészet muffinformákba ka
Kemény tésztát gyúrunk a hozzávalókból (kivéve a tojásfehérjét), majd 1 cm vastagságúra kinyújtjuk, és pogácsaformával kiszaggatjuk. Kikent tepsibe helye
5 dkg lisztet 3 dkg Rama margarinnal összemorzsolunk. A többi lisztet összegyúrjuk a többi Rama margarinnal, sóval, tojással, ecettel és annyi vízzel, hogy réte
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd egy napig pihentetjük.
Utána kinyújtjuk a tésztát, majd kiszaggatjuk, és lassú tűznél megsütjük.
A citrom és a narancs kifacsart levét összekeverjük a triple sec-kel és a lekvárral, majd együtt egyenletesen eloszlatjuk a piskótán. A tejszínt egy elektromos
A vizet felforraljuk a sóval és ha forr hozzá adjuk a kukoricadarát.2-3 percig főzzük,majd lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a többi hozzávalót.Ha kihűl,gomb
Ugrás a lap tetejére >>