Sütőt előmelegítjük. Formát kikenjük és morzsával megszórjuk. Lecsöpögtetett befőttet 1 ek. liszttel meghintjük, a vajat 100 g cukorral, vaníliás cukorral
A mézet összekeverjük a cukorral és a vajjal, és kis lángon felolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni. Ezután egy tálban összekeverjük az aprított cukrozott gyümö
A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Olajozzunk ki 6 felfújtformát. A margarint keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojásokat, az őrölt mandulát, a f
Egy edénybe tördeljük bele a tésztát, majd öntsünk rá annyi forró vizet, amennyi ellepi. Mikor megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a fűszerekkel és az a
A méz, a vaj és a cukor keverékét elkezdjük melegíteni egy lábasban, majd belekeverjük a tojásokat, a fahéjat, a kakaóport, a szegfűszeget, a gyömbérport, a
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a lisztet, a vajat, a chilit, az ajókát és a reszelt sajtot. Az így kapott masszát fóliázzuk be, és tegyük félre pihenni n
Egy tálban összekeverjük a diót, a pisztáciát, a cukrot, a fahéjat, a szerecsendiót, a szegfűszeget, a szegfűborsot és a csokit. A réteslapokat elfelezzük,
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a vajat, és habosra verjük úgy, hogy közben hozzáadagoljuk a cukrot, a vanillincukrot, a rumot és a fűszereket, majd a tojá
Ugrás a lap tetejére >>