Egy tálban jól összekeverjük a sütőporos lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral, a mandulaesszenciával, a sóval, a fahéjjal, a szegfűszeggel, a kardamonnal,
Fogjunk egy tepsit, vágjunk bele egy akkora sütőpapírt, ami teljesen befedi. A reszelt sajtot kis adagokban halmozzuk rá a papírra úgy, hogy mikor a sajt megolvad,
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adago
A fehércsokit gőz felett megolvasztjuk, majd egyesével belemártjuk az epreket háromnegyedig. Egy sütőpapírra tesszük őket, amíg megköt a csoki, majd felolvasz
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom