Az almák magházát kivesszük, helyükre a karamellát töltjük. A cukorból és a vízből cukorszirupot főzünk, majd a pálcikára tűzött almákat belemártjuk,
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a vizet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi
A tejet felforraljuk a vajjal, majd megsózzuk, hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg az edény falától elválik. Amikor kihűlt, hozzáadunk 3 tojást és
Tészta:
Egy tálba tegyünk 20 dkg lisztet, majd adjuk hozzá a cukrot, a sót, és a kockára vágott vajat. Morzsoljuk el az ujjunkkal. Öntsünk 1 dl vizet a tészt
A vajat alaposan összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a tojásokkal, a sütőporral és a liszttel. Ezután 250 g lereszelt csokoládét és az ő
Egy tálban összekeverünk 40 dkg lisztet 10 dkg vajjal, a cukros tejben megfuttatott élesztővel, a tojásokkal és a reszelt citromhéjjal, majd fél óráig kelesztj
A tésztát kinyújtjuk, majd egy széles pohárral köröket szaggatunk ki belőle. Ezután minden második kör közepét még egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A
Egy serpenyőben az olajon megpirítjuk a karikákra vágott hagymát, majd ezt elkeverjük a liszttel, a sütőporral és a sóval. A vajat megolvasztjuk, és félre tes
Ugrás a lap tetejére >>