A tojássárgákat habosra verjük a cukrokkal, a tojásfehérjéket habbá verjük. Ezeket óvatosan összekeverjük a többi hozzávalóval együtt, és az így kapott
A sütőporos lisztet összekeverjük a porcukorral, a sóval, a fahéjjal, a vajjal és a mogyoróval. Sima tésztává dagasztjuk, majd kézzel is átgyúrjuk, ha túl
A tojássárgákkal keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott t
Szűrőben lecsöpögtetjük a gyümölcskoktélt, a levéből 100 ml- t kimérünk. A kesudiót durvára daráljuk vagy finomra vágjuk.
A lisztet elkeverjük a sütő
A habot elkeverjük a porcukorral, majd a megolvasztott, és kihűtött Rama margarint is beledolgozzuk. Egy tálban összekeverjük a többi hozzávalóval, majd kikent,
Egy tálban összekeverjük a tojásokat, a vajat, a cukrokat, a rumot és a fahéjat. Ezután adagonként hozzákeverjük a sütőporos lisztet, majd beleszórjuk a mazs
Sütőt előmelegítjük. Tojásokat felverjük. Hozzáadjuk a vajat, cukrot, vaníliás cukrot, rumot és a fahéjat. Lisztet elkeverjük sütőporral, tojásos masszáv
A tejet forralni kezdjük, közben beledobjuk a félbevágott vaníliát, majd hozzáadjuk a kuszkuszt, és 1-2 perc alatt puhára főzzük. Ekkor le is vesszük a tűzr
Ugrás a lap tetejére >>