A kimagozott, elfelezett barackokhoz adjuk a glükózt, a cukrot, a likőrt és a vaníliát, majd az egészet készre pároljuk, és pürésítjük. A fagylalt hozzával
Elkészítjük az édes palacsintát.
A pudingport simára keverjük a tejjel, majd kevergetve felfőzzük. A tűzről levéve rummal ízesítjük, és melegen tartjuk.
A fagyasztott szilvát belerakom a turmixgépbe és hozzáöntöm a tejet.Ezt összeturmixolom.Hozzáadom a fahéjat,a mézt,és újból összeturmixolom.Ha valamelyik ö
Egy lábosba tesszük a tejet, a csokit és a fahéjrudat, negyed órát főzzük, majd a fahéjat kiszedjük. Hozzákeverjük a cukros fahéjat és a tojássárgáját,
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a porcukrot és a vizet, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi
Az élesztőt és három szem édesítőt 1 deci langyos tejben felfuttatunk, majd a kevés liszthez keverjük, és 10-15 percet kelesztjük. Ezután hozzákeverjük a ma
Élesztőt 3 stzem édesítővel 1 dl langyos tejben felfuttatjuk. Liszthez hozzáadjuk az élesztős tejet, és összekeverjük. 10 percig kelesztjük. Felolvasztjuk a R
Egy bögrében futtassuk fel az élesztőt 1 dl tej és 3 db édesítőtabletta segítségével. A lisztet tegyük egy tálba, majd a közepére öntsük rá az élesztő
Ugrás a lap tetejére >>