Az
almát pucoljuk meg, és aprítsuk fel. A
vajat olvasszuk meg, szórjuk meg 4 ek.
cukorral, s pirítsuk 1 percig. Tegyük hozzá az
almadarabokat, és keverjük, amíg az
alma megpuhul. Szórjuk meg
fahéjjal.
Melegítsük fel a
tejet, majd keverjük össze a maradék
cukorral és a
kukoricakeményít?vel. A
tojásokat verjük fel, és dolgozzuk össze a keményít?s keverékkel. Fokozatosan öntsük hozzá a
tejet, és az
almát.
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Béleljünk ki egy piteformát süt?papírral, tegyük bele a tésztát, és öntsük rá a masszát. Süssük 50 percig, majd hagyjuk kih?lni, és tegyük 2 órára a h?t?be.
El?készület: 20 perc.
Sütési, f?zési id?: 1 óra.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>