A kockacukorra öntsünk egy kis vizet és kezdjük el karamellizálni. Folyamatosan kevergessük, majd öntsük egy tortaformába.
A tejet főzzük fel és adjuk hozzá
A zselatint a citromlére szórjuk, megvárjuk amíg megkocsonyásodik, majd felolvasztjuk. Eközben 25 dkg cukrot megkaramellizálunk, majd ha kihűlt, felolvasztjuk. Ez
A cukor felét megkaramellizáljuk, majd felöntjük egy deci tejjel, és addig főzzük, amíg a karamell teljesen elolvad. Ezután egy lábosban összekeverjük a cukro
A darált kávét megfőzzük a vízben. hozzáadjuk a frankot, majd átszűrjük és 5 kockacukorral sűrűre forraljuk. A zseltint hideg vízbe beáztatjuk, felforralju
A megőrölt kávéból kevés vízzel erős feketét főzünk, majd leszűrjük és hozzáadva 4 dkg cukrot, tovább főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ha ez megtörté
A kávét kevés vízben megfőzzük, leszűrjük, majd összekeverjük a cukorral és a tojásfehérjével. Addig kevergetjük, amíg fényes és sűrű lesz, majd haszn
Fogunk négy desszerteskelyhet, és ezekbe elosztjuk az aprósütemény felét. Ráöntjük a kávélikőrt (vagy kávét). Ezután a mogyorókrémet összekeverjük a te
Fogunk egy tálat, beletesszük a zselatint, majd felöntjük a befőttlé egyharmadával. 10 perccel később felöntjük a megmaradt befőttlével, majd így melegíten
Ugrás a lap tetejére >>