A lisztet egy tálba tesszük, majd összegyúrjuk a cukorral, a vajjal, a tojással, a szalalkálival, és annyi tejjel, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ezt három egyforma r
A hozzávalókból két lapot sütünk.
Krém készítése: a Rama margarint a porcukorral és a forró vízzel összekeverjük. A masszát 20 percig keverjük. Vaníliás cukrot adunk h
Az összes gyümölcsöt megpucoljuk, felszeleteljük, majd eloszlatjuk 4 tányéron vagy kehelyben. A kókuszreszelék felét megpirítjuk, majd félretesszük. A cukros tejet felfor
Egy lábosba tesszük a fűszereket, majd felöntjük a tejszínnel, és az egészet forrás után 5 percig főzzük. Ezután belekeverjük a kókusztejet és a cukrot, majd a felvert to
Puhára főzzük a gesztenyéket, majd leszűrjük róluk a vizet, és mindegyiket kétfelé vágjuk. Kikaparjuk a belsejüket, és áttörjük. Hagyjuk kihűlni, majd utána összekeverjük
A tojássárgáját a cukorral, majd a vajjal habosrakeverjük, ezt követően hozzáadjuk a rumot. Belekeverjük a gesztenyepürét, a héj nélküli, nagyon apró kockákra vágott zsem
Puhára főzzük a gesztenyéket, majd leszűrjük róluk a vizet, és mindegyiket kétfelé vágjuk. Kikaparjuk a belsejüket, és áttörjük. Hagyjuk kihűlni, majd utána összekeverjük
Fogunk hat kelyhet, és az étcsokoládéból kacskaringós vonalat rajzolunk az oldalára papír nyomózsákból, majd a hűtőbe tesszük őket, hogy megdermedjenek. Ezután egy sütőpa
Ugrás a lap tetejére >>