A csokoládét a tejszínben megolvasztjuk, majd áttöltjük egy fondü-tálba. A gyümölcsöket felszeleteljük, majd a mályvacukorral tálra tesszük, és a csokifon
A kimagozott, meghámozott, felszeletelt almát egy lábosba tesszük, megszórjuk 2 kanál cukorral, majd kevés vizet öntünk hozzá, és puhára pároljuk. Eközben a
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a vajat és a cukrot. Egy deci tejszínben megolvasztjuk a zselatint, majd a felvert tejszínnel együtt a csokih
Egy lábosban felforralok kétujjnyi vizet, majd lejjebb veszem a tűz erősségét. Apróbb darabokra töröm a fehér csokoládét és beleteszem egy akkora hőálló t
A kukoricaszirupot és a tejszínt felforraljuk, majd beleöntjük a likőrt, és ebben a keverékben megolvasztjuk a csokit. Az egészet egy fondüs tálba tesszük, maj
A kukoricalisztet 2-3 kanál tejjel csomómentesre keverjük, majd felöntjük a maradék tejjel, amit felforralunk. Ezután hozzáadjuk a csokit, visszatesszük a tűzre
1.Az alsó lapot kerek, csatos tortaforma aljába tesszük.
2.A töltelékhez a tortazseléport elkészítem. (a meggyet is beletettem és úgy főztem fel, én meggy le
Törd össze egy villával a túrót, citromlevet és vaníliaaromát cseppents bele, majd joghurttal és cukorral keverd össze.
Tördeld falatnyi darabokra a piskót
Ugrás a lap tetejére >>