Egy lábosban összekeverjük a cukrokat, a lisztet és a kakaót, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat és a tejet. Így simára keverjük, majd gőz felett sűrűre f
Egy lábosba tesszük a cukrot és az ecetet, majd felöntjük egy deci vízzel. Addig főzzük, amíg hideg vízbe cseppentve kis golyókká nem áll össze. Ekkor leves
Egy lábosba tesszük a hártyáitól megtisztított mandarint a cukorral, a likőrrel és a csillagánizzsal együtt, majd kb. negyed órán keresztül főzzük. Eközbe
A lisztet egy gyúródeszkára halmozzuk, majd rátesszük a sütőport, a cukrot, a zsírt és a tojássárgájákat. Az egészet összegyúrjuk, közben annyi tejet adu
A cukrot feltesszük a vízben forrni, és gyakran kevergetjük. Forrás után a képződő habot ecsettel leszedjük, és az edény oldalára lerakódott cukorkristályo
Fogunk egy tálat, amibe beletesszük a ledarált diót, majd leöntjük a felforralt tejjel, és alaposan elkeverjük. Ezután beletesszük a mézet, a vajat és a vaní
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a vajat, a tojássárgáját, a fűszereket és a diót. A tojásfehérjéket kemény habbá verj
6 pudingos formát kivajazunk, majd megszórjuk egy kanál cukorral. Eközben a gyümölcsöt a rumba áztatjuk negyed órára, a piskótát fél centis kockákra felvág
Ugrás a lap tetejére >>