Egy tálban összekeverjük a lisztet a süt?porral, a darált dióval és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint és a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújt
A mazsolát vízbe áztatjuk, hozzáadunk egy kevés vajat és egy csipet sót, felforraljuk, majd még 20 percig f?zzük. Ezután még lefedve 20 percig állni hagyjuk. A rizst puhá
Fogjunk 6 felfújtformát, és vonjuk be az oldalukat karamellel. Szórjuk bele a mazsolát, a morzsát és az apróra vágott almát. A tojást keverjük össze a cukorral és a tejje
Egy tálban a liszthez keverjük a Rama margarint, a cukrot, a tejfölt, a süt?port, sót és a tojássárgájákat. Két részre osztjuk, mindkett?t kinyújtjuk, azonban az egyiket
A tojásfehérjét verjük fel a vaníliás cukorral, majd a felolvasztott mézet is keverjük bele. Ezt a keveréket g?z felett f?zzük s?r?re. Dolgozzuk bele a tört dióbelet is,
A tojásokat válasszuk ketté. A sárgákat keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét és az amarettót. A fehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá, és forgassuk a
A süt?t 150 fokra el?melegítjük. a kétszersültet morzsává törjük, majd összekeverjük 2 ek. cukorral és a vajjal, és összegyúrjuk. Tortaformába töltjük és jól odanyomkodju
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott mass
Ugrás a lap tetejére >>