Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a darált dióval és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint és a tojássárgákat. Az így kapott t
A mazsolát vízbe áztatjuk, hozzáadunk egy kevés vajat és egy csipet sót, felforraljuk, majd még 20 percig főzzük. Ezután még lefedve 20 percig állni hagyjuk.
Fogjunk 6 felfújtformát, és vonjuk be az oldalukat karamellel. Szórjuk bele a mazsolát, a morzsát és az apróra vágott almát. A tojást keverjük össze a cukorr
Egy tálban a liszthez keverjük a Rama margarint, a cukrot, a tejfölt, a sütőport, sót és a tojássárgájákat. Két részre osztjuk, mindkettőt kinyújtjuk, azon
A tojásfehérjét verjük fel a vaníliás cukorral, majd a felolvasztott mézet is keverjük bele. Ezt a keveréket gőz felett főzzük sűrűre. Dolgozzuk bele a tör
A tojásokat válasszuk ketté. A sárgákat keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét és az amarettót. A fehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom