A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd egy órára félre tesszük pihenni. Vékonyra nyújtsuk ki a tésztát, majd böködjük meg, és különböz? formákkal szaggassuk
Egy tálban verjük habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vízzel. A lisztet keverjük el a süt?porral és az ?rölt ánizsmaggal. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ma
Egy tálban verjük habosra a tojásokat a cukorral, majd keverjük hozzá a lisztet is, és egy kikent tepsire kis kupacokat készítünk ebb?l. Mindegyik közepére szórjunk az án
A hozzávalókból (kivéve a Rama margarin fele) jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, megkenjük Rama margarinnal, megszórjuk a szilvával, és pogácsaform
A vajat vágjuk kockára. A lisztet keverjük össze a süt?porral, és a cukorral, majd adjuk hozzá a vajat. Tegyük hozzá a tojássárgáját, a mézet és az ánizslik?rt. Dolgozzuk
Az egész tojásokat habosra verjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadagoljuk a lisztet, a süt?port és az ánizst. Egy vagy több tepsit kivajazunk és kilisztezü
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd vékonyra kinyújtjuk, és egy kifliformával kiszaggatjuk. Ezeket tegyük egy kikent tepsire, majd szórjuk meg az ánizsmaggal. El?m
Egy tálban habosra keverjük a Rama margarint és a porcukrot, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, és alaposan összedolgozzuk. Az összes többi hozzávalót adagolva
Ugrás a lap tetejére >>