» 400 g jázminrizs » 300 g laskagomba » 1 csomó zsenge bok choy » 1 csomó, hosszában felezett kínai brokkoli » 1 vékony szeletekre vágott hagyma » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 evőkanál kacap manis » 2 evőkanál víz » 1 evőkanál szezámmag » 2 teáskanál frissen reszelt gyömbér » 1 evőkanál mogyoróolaj
Forró, sós vízben 10-15 perc alatt főzzük meg a rizst, majd szűrjük le és csepegtessük le. Hevítsük fel a vokot. Amikor már forró pirítsuk meg benne a szezámmagot. Szedjük ki és tegyük félre. A fokhagymát, a gyömbért és a hagymát rázogatva pároljuk meg a vokban, majd adjuk hozzá a bok choyt, a brokkolit, a gombát, a kecap manist és a vizet. Süssük a zöldségeket 3 perc alatt puhára. Jázminrizzsel, pirított szezámmaggal megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom