Nyújtsuk ki vékonyra a tésztát. Cakkos vágóval vágjunk ki belőle 72 darab 5*5 cm-es négyzetet.
Olvasszunk meg 1 ek.
vajat, dinszteljük meg benne a
mogyoróhagymát,
zellert,
gombát,
fokhagymát. Keverjük bele pecorinót, majd ízesítsük.
36 tésztadarabra halmozzunk 1-1 teáskanálnyi tölteléket. Fedjük le a maradék 36 darabbal, és a széleiket nyomkodjuk össze. Forraljunk
sós vizet, tegyük bele a tortellonikat, és főzzük addig, míg fel nem jönnek a te
tejére.
A maradék
vajat olvasszuk meg, adjuk hozzá a maradék
fokhagymát, és tegyünk bele
borsot. Tortellinit szedjük tányérokra, és öntsük rá a meleg
fokhagymás
vajat és szórjuk meg pecorinóval.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>