A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérleve
Egy tálban összekeverjük a bort, a babérlevelet, az összepréselt fokhagymát, a kakukkfüvet, a szegfűszeget és a felszeletelt hagymát. Ebbe pácoljuk éjszakár
A májat feldaraboljuk, az almát felszeleteljük, a nyársakat pedig vízbe áztatjuk. Ezután rájuk húzzuk a májat, az almát és a felszeletelt hagymát felváltva,
A nyulat feldaraboljuk, combjait egy kicsit kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Bepanírozzuk, majd forró olajban megsütjük.
Petrezselymes burgonyáv
A hagymákat feldaraboljuk, és olajon megfonnyasztjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és 2 dl vízzel felengedjük. A nyulat szétdaraboljuk, majd rátesszük a hagymár
A húst bepácoljuk, majd befűszerezzük, és megsütjük. Amikor kihűlt, a húst leszedjük a csontról, és felszeleteljük.
A spárgát sós vízben 5 percig főzz
A hagymát, 2 összepréselt fokhagymát, a felszeletelt répát, a zellert, babérlevelet, petrezselymet, kakukkfüvet, borsot és szegfűszeget olajban megpirítjuk, ma
Egy nagy edényben kever össze a húst a borral, az oreganoval, és a babérlevelekkel.Lefedve éjszakára tedd a hűtőbe. A húst csöpögtesd le, a páclevet tedd fé
Ugrás a lap tetejére >>