A felszeletelt hagymát olajon megpároljuk, majd sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel. Amint aranybarnára sült, megszórjuk a cukorral, karamellizáljuk. Eközben a nyulat
Az elnegyedelt gerincet és a combokat sózzuk, borsozzuk, a szalonnát 3 deka vajon megpirítjuk, majd félrerakjuk. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a hús mindkét felét, majd
A vajat megolvasztjuk, majd rászórjuk a zsemlemorzsát, és világos színű rántást készítünk belőle. Hozzáöntjük a bort, és felforraljuk. Hozzáadunk annyit a lekvárból, hogy
A megtisztított nyulat vágjuk fel, pácoljuk be a mustárral és hagyjuk így egy-két órán át.
Locsoljunk olívaolajat egy tűzálló tál aljába, tegyük bele a felszeletelt para
A nyulat bepácoljuk, majd húsába szalonna és fokhagymadarabokat tűzünk. Megfűszerezzük, nyársra húzzuk, és megsütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Feldarabolva, mandulá
Vágjuk fel a nyulat 8-10 részre és fűszerezzük sóval és borssal.
A szilvát vágjuk ketté és szedjük ki a magját.
A nyúl mindkét oldalát az olajban pirítsuk meg 10 perc a
A hagymák alját keresztben bevágjuk, miután megtisztítottuk, majd forró vízben 5 percig főzzük őket. A mazsolát fél órára előre beáztatjuk, a feldarabolt nyulat pedig lis
A megtisztított mezei nyulat kicsontozzuk és jól beszórjuk sóval, valamint borssal.
A többi húst és a szalonnát pácoljuk be sóval, borssal, kakukkfűvel, borókabogyóval,
Ugrás a lap tetejére >>