» 15-20 db szép bodzavirág » 10 dkg liszt » 6 ev?kanál porcukor » 3 tojás » 1-2 dl tej » olaj a sütéshez » ?rölt fahéj » vaníliás porcukor » só
S?r? palacsintatésztát készítünk a következ? módon: a lisztet a tojássárgájával, parányi sóval és tejjel simára keverjük, majd beleforgatjuk a 6 ev?kanál porcukorral kemény habbá vert tojásfehérjét.
A megmosott bodzavirágokat lecsepegtetjük, majd a száruknál fogva a masszába mártjuk, és b?, forró olajban aranysárgára sütjük.
Tálaláskor meghintjük ?ket fahéjas-vaníliás porcukorral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom