A liszthez hozzáadjuk a sütőport, majd nagyon kicsi adagokban a vajat is. Belekeverjük a tojást és a tejet, majd simára keverjük. 3-4 órára hűtőbe tesszük. A
Kevés tejet megmelegítünk, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és belekeverjük a cukrot, a tojásot és a sót. Kis adagokban hozzáadjuk a lisztet és a vajat, majd
A hozzávalókat csomómentesre összekavarjuk. Összeszedjük az otthon található maradék gyümölcsöt, felvágottat, zöldséget. meghámozzuk, - már amit kell - a
A Rama margarint kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal, majd kis adagokban hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a tejet, mandulát és a rumot.
A
Az olívaolaj, só, citromlé, 1 csésze langyos víz, valamint a liszt és az élesztő összességéből dagasztjuk le a tésztát. Meleg helyen kelesztjük, a tetejét
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. A spenótot 1 perc alatt fonnyasszuk meg lobogó, sós vízben. Szűrjük, és csöpögtessük le. Vágjuk durvára a spenótot. Ke
A tiszta fokhagymagerezdeket aprítsd fel, forró olajon futtasd meg. Hűtsd ki, majd tedd a dagasztó gépbe a többi hozzávalóval együtt, és negyed óra alatt dagas
A meghámozott burgonyát durvára reszeljük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a burgonyát, az olajat, az összetört fokhagymát és a lisztet. Ha nagyon kemény a t
Ugrás a lap tetejére >>