A tojásból, lisztből, tejből és sóból palacsintatésztát csinálunk, majd kisütjük a palacsintákat. Eközben egy tálban összekeverjük a túrót, a tejszínt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tésztát 4 részre osztjuk, kinyújtjuk és megkenjük őket paradicsomszósszal, erre kerül a kis darabokra vágott szalonna és a vékonyra szeletelt vöröshagyma.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A Rama margarint kikeverjük a cukorral és a tojásokkal, majd kis adagokban hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a tejet, a vaníliás cukrot és a citromhéjat. 
A kont
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lisztből só, tojás, vaj és az író hozzáadásával lágy tésztát dagasztunk, amikor elkészül fél órára hűtőbe tesszük pihentetni. Hűtés után kinyújt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Fél dl tejet megmelegítünk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd megkelesztjük. A még langyos burgonyához kevés meleg tejet adunk, összedolgozzuk, majd hozzáadjuk 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az élesztőt, belekeverjük a cukrot, majd megkelesztjük. A liszthez hozzáadjuk a Rama margarint, a tojást, burgonyát, a kov
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sajtot reszeljük le. A lisztet keverjük össze a zabpehellyel és az olívaolajjal, és dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és formázzuk cipóra. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kukoricalisztet közös tálba tesszük a fehér liszttel, hozzáadjuk a sót, tojást, vajat és 1-2 ek. vizet, majd az egészből tésztát dagasztunk és meleg helye
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>