Els? lépésként elkészítjük a
paradicsomszószt, amely a következ?képpen történik: felmelegített olajban a vörös
hagymát üvegesre sütjük, ehhez adjuk hozzá a magozott és héj nélküli
paradicsomot, kakukkfüvet,
tabasco szószt, babérlevelet, az apróra vágott
fokhagymát. Ízesítjük
sóval,
borssal, majd többszöri keverés mellett fél óráig f?zzük. Ha már kell?képpen elf?tte a levét, kivesszük a kakukkfüvet és a babérlevelet, majd h?tés után a
paradicsomszószunkat mixerrel kikeverjük. Ezután kinyújtjuk a tésztát, megkenjük az el?bb elkészített szósszal, erre kerül a felszeletelt
paradicsom, kis darabokra vágott
sonka és a szeletelt vörös
hagyma. Te
tejére kerül a
mozzarella. 15 percig sütjük 220 fokra el?melegített süt?ben.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>