20 g
vajat forrósítsunk fel egy lábosban, adjuk hozzá a húst, és főzzük 10 percig kevergetve. Öntsük rá a bort, és forraljuk fel. Szeleteljük fel a
paradicsomot, és adjuk a
paradicsompürével együtt a húshoz.
sózzuk,
borsozzuk, és főzzük alacsony hőfokon 30 percig. Keverjünk bele 100 g
parmezánt. Forraljunk
sós vizet, és főzzük ki a tésztát. Szűrjük le, és töröljük szárazra.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
vajazzunk ki egy sütőtálat, tegyünk rá egy réteg tésztát, rá egy adag húst, majd arra helyezzünk egy réteg főtt
tojást, és vékonyra szeletelt
mozzarellát. Végezzünk ezt, amíg elfogy az össze hozzávaló. Felülre tészta kerüljön. Olvasszuk meg a maradék
vajat, és öntsük a tészta te
tejére. Szórjuk meg
parmezánnal, és süssük aranybarnára.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 60 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>