Össze kell keverni a hozzávalókat és egy ev?kanállal, forró olajba szaggatni és kisütni, majd a végén lecsöpögtetni, lekvárral, porcukorral tálalni.
Egy mély tálban a tojást a szódavizzel elhabarjuk, és beleszórjuk a f?szereket. Ezután a liszttel egészen simára keverjük, majd 15 percig állni hagyjuk, addigra a liszt m
A f?tt krumplit meghámozzuk, összetörjük, majd egy tálba tesszük. A tojássárgájához adjuk a lisztet, a süt?port, a felaprított petrezselymet, a szerecsendió-virágot és a
A krumplit hámozzuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és sós vízben háromnegyed óra alatt pároljuk meg.
A tejet dolgozzuk össze a vajjal, a porcukorral és a csipet sóval.
A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, és a leveskockával megf?zzük. Utána áttörjük, és a felaprított hagymával és petrezselyemmel összekeverjük. Sóval, borssal ízesítj
A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az éleszt?t, majd megkelesztjük. Utána a liszthez adjuk, a tojások sárgájával, a porcukorral és a sóval együtt. Annyi langyos tejet
Felforraljuk a tejet a cukorral, kevés sóval és a vajjal, majd hozzákeverjük a lisztet és mikor már kissé kihült, a tojásokat. Minden ojást egyesével adjuknk hozzá, és jó
A porcukros lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, az aromát, a tojásokat, a tejet és a felszeletelt vajat. Az egészet alaposan összegyúrjuk
Ugrás a lap tetejére >>