A grillen forró tüzet készítünk. A rákokat olajjal megkenünk,egy szelet prosciuttóba göngyölünk, fogvájóval rögzítjük, és grillezzük.  Addig sütjük, a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A lisztet elkeverjük 2 ek. vízzel, a kesudiót pedig wokban megpirítjuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot, az ananászt, a felcsí
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kifacsart citrom levét dolgozzuk össze egy kis olívaolajjal, apróra vágott turbolyával, sóval és borssal.
A sárgadinnyét szeljük ketté, vájjuk ki a belsej
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 512 kcal/2153 kj adagonként
Először a tésztát kell elkészíteni. A lisztet keverjük össze egy csipetnyi sóval 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkockázott kenyeret a lisztes, tojásos, kardamommagos tejbe keverjük, sózzuk, borsozzuk, és az egészet alaposan eldolgozzuk. Egy rudat csinálunk belőle, majd 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A fokhagymát és a koktélrákot az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tejbe áztatott zsemlét, a petrezselymet, a tojást. Sózzuk, majd a megtisztított tintahal
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és a gombafejekbe kanalazzuk. Kb. 15 percig sütjük 190 fokon.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az összepréselt fokhagymát és a felaprózott kaprot átpirítjuk a vajon, majd hozzáadjuk a garnélát. Amikor ez is megpirult, sózzuk, majd salátalevéllel kibél
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>